oss-osr6-v4.0-159-i386.pkg fails on OpenSolaris nv43

OSS specific Solaris discussion (x86/SPARC)

Moderators: cesium, dev, kodachi, hannu

oss-osr6-v4.0-159-i386.pkg fails on OpenSolaris nv43

Postby rdhalstead » Sat Jul 15, 2006 11:43 pm

Here is what happened on a newly installed SunOS 5.11 snv_43 i86pc:

## Executing postinstall script.
Starting Open Sound System....please wait
/var/sadm/pkg/oss/install/postinstall: modadmin: not found
/var/sadm/pkg/oss/install/postinstall: modadmin: not found
.
.many of these lines
.
/var/sadm/pkg/oss/install/postinstall: /etc/conf/bin/idinstall: not found
Failed to idinstall osscore
pkgadd: ERROR: postinstall script did not complete successfully

OpenSolaris strikes (changes things) again!
Ron Halstead
rdhalstead
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jul 15, 2006 11:34 pm
Location: San Ramon, CA

Postby rdhalstead » Wed Jul 19, 2006 10:52 pm

Dev, any fix on the horizon for OpenSolaris?

Ron
Ron Halstead
rdhalstead
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jul 15, 2006 11:34 pm
Location: San Ramon, CA

Re: oss-osr6-v4.0-159-i386.pkg fails on OpenSolaris nv43

Postby dev » Tue Aug 01, 2006 5:11 am

rdhalstead wrote:Here is what happened on a newly installed SunOS 5.11 snv_43 i86pc:

## Executing postinstall script.
Starting Open Sound System....please wait
/var/sadm/pkg/oss/install/postinstall: modadmin: not found
/var/sadm/pkg/oss/install/postinstall: modadmin: not found
.
.many of these lines
.
/var/sadm/pkg/oss/install/postinstall: /etc/conf/bin/idinstall: not found
Failed to idinstall osscore
pkgadd: ERROR: postinstall script did not complete successfully

OpenSolaris strikes (changes things) again!



You're using the SCO OSR6 version!!! It will not work on Solaris.

Get the solaris x86 version from http://www.opensound.com/test direcotory.


regards
Dev
dev
Developer
 
Posts: 580
Joined: Fri Sep 12, 2003 6:08 am
Location: Culver City, CA

Postby rdhalstead » Tue Aug 01, 2006 11:25 pm

Dev,

Mea culpa. The listing in my browser of the ftp site directory was diificult to decipher but you are absolutly correct. I did download the wrong version. After I got the right one and installed it, it works perfectly. My apologoes for casting aspersions on your product. Please keep up the good work.

Ron Halstead
Ron Halstead
rdhalstead
New Member
 
Posts: 3
Joined: Sat Jul 15, 2006 11:34 pm
Location: San Ramon, CA


Return to Solaris

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest